02 / 05 / 2024

Ziya Yılmaz seçim sonuçları

Ziya Yılmaz seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

THY'den seçim müjdesi: Yüzde 40 indirimli uçuşlar!

Türk Hava Yolları'nın müşterilerine güzel bir seçim haberi var. Bu tarihler arasında bilet alanlara yüzde 40 indirim uygulanacaktır. Başvuru koşulları ve tercih edilen iller açıklandı.

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.

Ziya Yılmaz seçim sonuçları Haberi

Ziya Yılmaz seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler.


Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir. Sonuçları ‘Türk halkının iradesi’ olarak yorumlayan patronlar, iş dünyasının buna göre ‘pozisyon’ alacağını ifade ederek, hükümetin kısa zamanda kurulup, ekonomiye verilen ‘önemin’ sürmesini beklentilerini dile getirdiler.


Ali Dumankaya - DKY İnşaat Yönetim     Kurulu Başkanı



‘Umarız hükümet çabuk kurulur’

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bugünden itibaren gerek Ak Parti gerekse diğer partilerin içinde olduğu bir süreç yaşanacağını hatırlatarak, beklentilerinin bir an önce hükümetin kurulması olduğunu dile getirdi. Dumankaya, “Sonuçta çözüm sürecinin de, Türkiye’nin yaşadığı demokratik ortamın da hayırlısıyla devam ettirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.



Ziya Yılmaz - Dap Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı




‘Bir an önce ekonomiye odaklanalım’

Daha...