21 / 05 / 2024

Ziynet Sali gayrettepe ev

Ziynet Sali gayrettepe ev

X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı.Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı.

19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro ücretsiz...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Altın fiyatlarında son durum nedir? 18 Mayıs Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan aşağı yönlü hareket sonrası dün yükselirken bugün tekrar düşüşünü sürdürdü. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Ziynet Sali gayrettepe ev Haberi

Ziynet Sali gayrettepe ev

Şu sıralar jüri üyeliği yaptığı X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı. Son dönemde sürekli ekstralara giden, yarışmadan da dolgun bir ücret kazandığı bilinen Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı. Baraka Proje Geliştirme tarafından Yıldız Residence ismiyle bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan dairelerin fiyatları 1-1,5 milyon TL arasında değişiyor. Sali, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, resepsiyon hizmetleri-" nin de verildiği Yıldız Residence'taki dairesini değeri katlandıktan sonra satarak yeni yatırımlar yapmayı planlıyor. 


Akşam...