14 / 05 / 2024

Zonguldak heyelan son hali

Zonguldak heyelan son hali

Zonguldak'ta sağanak sonucu meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı. Evin çevresinin toprakla dolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, inceleme yaptı.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı yapıyor! İşte personel alım şartları

Zonguldak İl Özel İdaresi, kamu personeli alımı için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanına göre, Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul'un bitişiğinde yer alan Dursunköy’deki dev arazinin imar planları, eğimli arazinin neden olduğu heyelan heyelan riski ve astronomik altyapı maliyetleri sebebiyle değiştirildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Zonguldak'ta heyelan! 38 konut tahliye edildi!

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yapılan hasar tespiti sonucunda 38 konut boşaltıldı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Son 10 yılda Zonguldak'ta imara açılan tarım arazileri mecliste!

Çiftçilerin kullanımına açılan hazine arazilerinin 7 ille sınırlandırılması ve son 10 yılda Zonguldak ilinde imara açılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta heyelan: 3 katlı bina boşaltıldı!

Zonguldak'ta meydana gelen heyelanın ardından bir bina tedbir amacıyla tahliye edildi. 

Zonguldak heyelan son hali Haberi

Zonguldak heyelan son hali

Sağanak nedeniyle meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı.


Zonguldak'ta sağanak sonucu meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı.


Kentte etkili olan yağış nedeniyle Asma Mahallesi'ndeki iki katlı evin bahçesinde heyelan meydana geldi. Evin çevresinin toprakla dolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, inceleme yaptı.


İncelemede, eğimli arazinin suya aşırı doymasından dolayı heyelan meydana geldiğini, can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden evlerin boşaltılması gerektiği bildirildi. Bunun üzerine söz konusu ev ile çevresinde bulunan 3 evde yaşayan 9 kişi tahliye edildi.


Bu arada, kentte etkili olan fırtına nedeniyle Terakki Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde Yusuf Gülay'a ait 3 katlı evin çatısı uçtu.


Çatı, evin yanındaki demir elektrik direğini...