18 / 05 / 2024

Haftalık istatistikler açıklandı! ‘Merkez’in Rezervler Azaldı!

Haftalık istatistikler açıklandı! ‘Merkez’in Rezervler Azaldı!

Merkez Bankası toplam rezervleri 10 Mart ile biten haftada 346 milyon dolar azaldı. Merkez Bankası toplam rezervleri, bir ülkenin döviz rezervleri, altın rezervleri ve diğer yabancı varlıklarını içerir. Toplam rezervler, bir ülkenin ekonomik istikrarını ve finansal gücünü yansıtan önemli bir gösterg



Merkez Bankası Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ni paylaştı

Buna göre; bankanın toplam rezervleri 10 Mart ile son bulan haftada 346 milyon dolar düşerek, 120 milyar 13 milyon dolara düştü.

Haftalık istatistikler açıklandı! ‘Merkez’in Rezervler Azaldı!

Brüt döviz rezervleri 585 milyon dolarlık gerilemeyle 70 milyar 281 milyon dolardan, 69 milyar 696 milyon dolara geriledi.

Altın rezervleri ise 10 Mart haftasında 238 milyon dolar yükselerek 50 milyar 78 milyon dolardan 50 milyar 316 milyon dolara yükseldi.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen bu habere bakın!

Bayram üstü büyük kampanya! Tuvalet kağıdında fiyatlar dibi gördü! Raflar boşalmadan elinizi çabuk tutun

Her şey hazırlandı.. Vatandaş nefesini tuttu! Erdoğan açıkladı! Bu hamle doğalgaz faturalarına etki edecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön