09 / 05 / 2024

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının 2022 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Binanın 2022 itibarıyla değeri resmen belli oldu. 



Halk GYO İzmir Konak 1 binası, Halkbank Şubesi olarak kullanılıyor. “Beş Mağaza ve İki Yazıhaneyi Havi Banka Binası” vasıflı olan parselin yüzölçümü 739 metrekare olarak belirlendi. Halk GYO İzmir Konak 1 binası, Zemin+Galeri Katı+6 Normal kattan oluşuyor. Zemin katın alanı 761 metrekare, galeri katının alanı 609 metrekare olarak belirlenirken, normal karların alanı 713 metrekare, çatı katının alanı ise 55 metrekare olarak açıklandı.

Halk GYO İzmir Konak 1 binasında 1.085 metrekare satılabilir dükkan alanı, 3 bin 580 metrekare de satılabilir ofis alanı yer alıyor. 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Cumhuriyet Bulvarı'nda 739 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde konumlanan binaya özel araçlar, deniz yolu, kara yolu ve raylı sistem ile ulaşılabiliyor. İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Binası'nın karşısında bulunan bina, Konak meydana 900 metre mesafede bulunuyor. Binanın yakın çevresinde ise, Kıyı Emniyeti İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Konak Pier AVM, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Hükümet Konağı gibi kamu ve özel kurumlar bulunuyor. 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 121 milyon Türk Lirası, KDV  dahil toplam yasal satış değeri ise 142 milyon 780 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Taşınmazın aylık kira değeri ise 360 bin Türk Lirası olarak takdir edildi. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İzmir İli Konak İlçesi merkezli "Konak 1 Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu! 

Halk GYO, 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? 

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi


Geri Dön