18 / 05 / 2024

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

EYT’den emekli olmak için eksik primlerini borçlanma yoluna gidenlere müjde Halkbank’tan geldi. Aylık 2 bin TL’den başlayan geri ödeme olanağı sunan banka, kredi çekme koşullarını da uygun hale getirdi. Peki EYT kredisine nasıl başvurabilirsiniz?



EYT KREDİSİ İLE KAÇ TL ÇEKİLEBİLİYOR?

Halkbank’ın kampanyasında 50 bin TL’den başlayan kredi çekme imkanı bulunurken, üst limit ise  100 bin TL olarak belirlendi. Bankanın belirlediği EYT Kredisi koşullarına göre, 50.000 TL’ye kadar çekilen kredilerde aylık yüzde 1,75 faiz oranından yararlanılabiliyor. Bu miktarın üzerinde üst limit 100 bin TL’ye kadar çekilen kredilerde ise aylık yüzde 1,79 oranında faiz uygulanıyor.

3 AY ERTELEME OLANAĞI

EYT Kredisi çekenler, aylık eşit taksitli olarak ve 3 aya kadar geri ödemesiz kredi kullanma olanağından da yararlanabiliyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, yıllık maliyet oranları tahsis ücreti, faiz ve vergileri de içerirken, tahsis ücretine yüzde 10 Banka Sigorta Muamele Vergisi(BSMV) de ekleniyor.  EYT Kredisinin faiz oranı ise en düşük kredi taksit tutarı miktarında Açık Hesap açtırmayı, en az 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, kredi kartı başvurusu yapmayı, Hayat Sigortası poliçesini ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden birini yaptırmayı da zorunlu kılıyor.

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

Banka, açıklamasında, gerekli gördüğü durumlarda kredi şartlarında değişikliğe gitme ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tuttuğunu da belirtti.  Kampanya kapsamında en yüksek 100 bin TL kredi  çekilebiliyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Halkbank’ın bu kredi ürününden faydalanmak isteyenlerin SGK Müdürlükleri’nden prim borç yazısı almaları ve bunu başvuruları sırasında bankaya ibraz etmeleri gerekiyor. Bu kredi için başvurular ise yalnızca bankanın şubelerinden yapılabiliyor.

Dikkat! Garanti Bankası promosyon başvurusu için son günler!  Kaçırmayın

Akbank kapısından girene 15 bin TL veriyor! Dikkat! Ay sonuna kadar süresi var

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?


Geri Dön