02 / 05 / 2024

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Hepsi Burada'dan kış mevsimine özel kampanyalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. Şubat ayı indirimleri kapsamında yapılan kampanya sepette yüzde 7 indirime sahip olmanızı sağlıyor. İşte detaylar...



Altus Kurutma Makinesi Kullanımı

Altus AL 81 IC kurutma makinesi şık ve modern dizaynı ile evinizin her yerine uyum sağlar. Yüksek yıkama kapasitesine sahip olan cihaz pek çok değişik kumaşa sahip çamaşırı yıpratmadan ve renklerinde solmaya neden olmadan kurutarak kullanıma amade hale getirir.

Kurutma makinesinin kullanımı oldukça basittir. Yıkanan çamaşırları hassas bir şekilde kurutan ürünün, 15 ana programı bulunur. Pamuklu ütü kuruluğu, pamuklu ekstra kuru, sentetik ütü kuruluğu, spor, günlük ve hijyen gibi birçok program içerisinden kıyafetlerinizin kumaşına en uygun olanını seçebilirsiniz. Çamaşırları tank içerisinde hassas bir halde döndüren ve en iyi şekilde kurutan ürünün program sonu iakazıyla makinenin durduğunu uzaktan da anlayabilirsiniz.

Hepsi Burada dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Altus AL 81 IC 8 kg A++ kurutma makinesi üzerinde yer alan LED panel ütünden makinenin kurutma işleminin sonuna kadar vakit kaldığını takip edebilirsiniz. Altus AL 81 IC 8 kg kurutma makinesi en ucuz ücretlerle sahip olan beyaz eşya modelleri içerisinde yer alır. Sizlerde bu ürüne makul ücretlere sahip olarak ıslak çamaşırlarınızı kısa süre içerisinde kurutabilirsiniz.

 

ALTUS KURUTMA MAKİNESİ  20 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Altus Kurutma Makinesi Satış fiyatı : 8.879,00 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Şubat 2023 tarihinde saat 13:56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.87 Türk Lirası, euro 20.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1117 Türk Lirası değerinde.

Carrefour Şubat ayını adeta indirim ayı ilan etti! Samsung A13'te bomba avantajlar!

Carrefour'dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırma


Geri Dön