14 / 05 / 2024

Houssem Ben Haj Amor kimdir? 

Houssem Ben Haj Amor kimdir? 

Albaraka Yönetim Kurulu Başkanı Houssem Ben Haj Amor kimdir? Houssem Ben Haj Amor daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Houssem Ben Haj Amor`un biyografisi...



2007 yılında, Houssem Ben Haj Amor, SHUAA Capital psc'ye katılarak Head of Accounting görevini üstlendi ve sonrasında Chief Financial and Operating Officer olarak atandı. SHUAA Capital psc'de 10 yıl boyunca görev yaptı ve bu süre boyunca şirketin finansal performansını büyük ölçüde arttırdı. 2013 yılında SHUAA Capital psc'de Genel Müdür olarak görev yaptı ve 2017 yılına kadar bu görevi sürdürdü. Bu dönemde, SHUAA Capital psc'nin başarısına önemli bir katkı sağladı ve şirketin bölgesel liderliğine önemli bir etki yarattı.

Daha sonra, Houssem Ben Haj Amor, Amlak Finance PJSC'de CFO olarak çalıştı ve burada 2 yıl boyunca görev yaptı. Bu süre boyunca, şirketin finansal yönetiminde ve operasyonel stratejilerinde kapsamlı bir rol oynadı.

Nisan 2020'de, Houssem Ben Haj Amor, Al Baraka Group (ABG)'de Group Deputy CEO olarak atandı ve Nisan 2022'ye kadar bu görevi sürdürdü. ABG'nin finansal stratejilerine liderlik etti ve şirketin büyümesine önemli bir katkı sağladı. Ekim 2022'den itibaren, Al Baraka Group (ABG)'nin Group Chief Executive Officer (CEO) olarak görev yapmaktadır. Bu rolde, şirketin global vizyonuna liderlik etmektedir ve ABG'nin büyümesini sürdürmesine yardımcı olmaktadır.

Houssem Ben Haj Amor, 1994-1999 yılları arasında Institut Superieur de Comptabilite et d'Administration des Entreprises'te (ISCAE) eğitim gördü ve Certified Public Accountant (CPA) unvanını aldı. Bu eğitim sayesinde, finans ve muhasebe alanında kapsamlı bir teorik bilgi edindi ve kariyerindeki başarılarına temel hazırladı.

Houssem Ben Haj Amor, İngilizce, Arapça ve Fransızca dillerini çok iyi bilmektedir. Bu dilleri iş hayatında başarıyla kullanarak, uluslararası iş dünyasında etkili bir liderlik sergilemektedir.

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
Tarık Ongun kimdir? 

Geri Dön