03 / 05 / 2024

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Google hizmetlerinden yararlanamayan Huawei akıllı telefonlar için yeni bir yöntem var. Bu yöntem sayesinde Google uygulamalarını kullanabilirsiniz.



Yasaktan bu yana Huawei akıllı telefonlara Google uygulamaları yüklemek için birçok yöntem ortaya çıktı. Bunlardan ilki Googlefire idi. Bu yöntem genellikle Google hizmetlerini telefonunuza yüklemenizi sağlar. Ancak dezavantajları vardır. Yani yöntemin çalışması için cihazınızda EMUI 10 olması gerekiyor.

Daha sonra gündeme gelen bir diğer yöntem de G-Space idi. Kelimenin tam anlamıyla, tüm Google hizmetleri Huawei akıllı telefonlara bu şekilde yüklenmez. Bunun yerine, Google uygulamalarınızı daha kolay çalıştırma seçeneğine sahipsiniz.

Huawei telefonlarda indirim rüzgarı! 2 Ekim 2022 fiyat listesi...Diğer herhangi bir yöntem gibi, G-Space yönteminin de dezavantajları vardır. Dezavantajı, uygulamanın çok fazla pil tüketmesidir. Ayrıca çok fazla reklam olması da bir dezavantaj. Tüm bu yöntemlerin aksine yeni bir yöntem var. Bu uygulama tıpkı G-Space gibi çalışır.

Onun aksine, tüm sorunları da çözer. Bahsettiğimiz uygulama GBox uygulamasıdır. GBox uygulaması kullanıcıları, G-Space için ortalama yüzde 15, GBox için ise yüzde 1 pil tüketimi gözlemlediler. GBox uygulaması şu anda Huawei Uygulama Galerisi'nde mevcut değildir. Alternatif olarak, bir APK dosyası aracılığıyla telefonunuza indirebilirsiniz.

Spotify'da dev kampanya tekrar başladı! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...
Dolar Aralık sonunda bu kadar olacak! Hemen buraya bakın, o rakamı görünce nefesiniz kesilecek!
Piyasalar Aralık'ı bekliyor! Analistler peş peşe açıkladı! Yarın için flaş tahmin geldi!

Geri Dön