12 / 05 / 2024

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

Önceki modellere göre daha büyük ekran sunan ve net görüntü sağlayan OLED ekranı ile iPhone 13, markanın en sevilen telefonlarından biri. Telefonunu yeni bir modelle değiştirmek isteyenlerin merceği altında olan iPhone 13 fiyatı ne kadar? Ayırıcı özellikleri neler?



İphone 13 modeli, oldukça güçlü bir kamera sistemiyle öne çıkarken, ışık hızında bir çipi ve 19  saate ulaşan pil ömrüyle fark yaratıyor.

SOSYAL MEDYA TUTKUNLARI BU ÖZELLİKLERE BAYILIYOR

Sosyal medya tutkunlarının bayılacağı pek çok özelliğe sahip cihazdaki,  çoktan meşhur olmuş kamera sistemi ile fotoğraf, video çekimi, çektiğiniz her şey mükemmel netlikte ve sinema kalitesinde oluyor.

Işığı daha çok yakalayan geniş kamera ve fotoğraflarda bulunan karanlık alanlardaki ayrıntıları yakalayan Ultra Geniş kamerası sayesinde İphone 13, mükemmel netlikte ve parlaklıkta fotoğraf ve videolar kaydetme olanağı verirken, kameraların diyagonal şekilde yerleştirilmesi sayesinde alana daha geniş kamera ve sensör sığıyor.

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

 ‘SİNEMATİK MOD’ İLE PROFESYONEL KALİTEDE VİDEOLAR

Telefonda bulunan video çekiminde önemli bir özellik öne çıkıyor. “Sinematik Mod” adı verilen özellik sayesinde video çekimi sırasında tıpkı filmlerdeki gibi odak geçişleri ve derinlik efektleri uygulayarak, profesyonel nitelikte videolar hazırlanabiliyor.

Cihazda yer alan Face ID gibi yüksek güvenlik özellikleri, telefonu sahibinden başka hiç kimsenin açamayacağı ortamı sağlıyor. Güneşli zamanlarda dışarıdayken ekranı görme problemini de tamamen ortadan kaldıran cihaz, en aydınlık havada dahi pürüzsüz netlikte görüş sağlıyor. Havacılık ve uzay sanayisi standartlarında yapılan alüminyum kasa, telefona  uzun süreli dayanıklılık sağlıyor.

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

19 SAATE KADAR KESİNTİSİZ VİDEO İZLEME İMKANI

Dikkat çekici pil ömrü sağlamasıyla da öne çıkan iPhone 13,  ister film ister dizi izleyin, müzik dinleyin ya da oyun oynayın, size istediğiniz zamanı bol bol veriyor.  Telefonun 19 saate kadar video izlemeye imkan veren pil ömrü öne çıkarken, yenilenmiş A15 Bionic çipi nedeniyle eski modellerden çok daha uzun güç sunuyor.

Ceramic Shield teknolojisine sahip telefon camlarından çok daha uzun ömürlü camıyla iPhone 13, suya, sıçramalara ve toza karşı da tamamen dayanıklılık vadediyor.

IPHONE 13 CEP TELEFONU 12 MART GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

iPhone 13 fiyatı:     26.527 TL (amazon.com.tr)

                                26.553 TL  (trendyol.com)

                               27.899 TL (mediamarkt)                             

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.apple.com/tr/iphone/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Mart 2023 tarihinde saat 22:44'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.18 Türk Lirası, euro 20.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1.162 Türk Lirası değerindedir.

 


Geri Dön