03 / 05 / 2024

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölgede faaliyet gösteren şirketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) peş peşe açıklama yaptı. Deprem nedeniyle üretime ara verdiğini bildiren İsdemir’in ardından Hateks kademeli üretime başlayacağını duyururken, Barem Ambalaj ve Mega Polietilen ise üretime ye



Deprem nedeniyle oluşan hasarın boyutları ve kapasite kullanımını detaylı olarak ortaya koyacak incelemelere ve alınacak tedbirlere ilişkin çalışmalara devam edildiği belirtilen şirket açıklamasında, üretim faaliyetlerine ilişkin ekipman ve yerleşkenin kapsamlı sigorta koruması altında olduğu ve sigorta eksperlerinin de tespit ve hasar destek çalışmalarına başladığı de bildirildi. Personelin iki haftalık aranın ardından işbaşı yapması ile birlikte şirketin, faaliyetlere kademeli olarak başlanmasını planlanıyor.

BAREM AMBALAJ VE MEGA POLİETİLEN ÜRETİME YENİDEN BAŞLADI

Depremin vurduğu 10 ilden biri olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve felaket nedeniyle üretimine ara vermek zorunda kalan Barem Ambalaj ise üretime yeniden başladığını duyurdu.

Şirket, üretimin başlaması için tespit çalışmalarının tamamlandığını ve bugün itibariyle makinelerin devreye alındığını bildirdi.

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

Öte yandan Mega Polietilen Köpük Sanayi ve Ticaret AŞ de (MEGAP), deprem nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı üretime 14 Şubat 2023 itibariyle başladı.

Şirketin konuyla ilgili KAP’ta yer alan açıklamasında, “Yaşanan deprem felaketi neticesinde 06 Şubat 2023 tarihinde durdurulan üretimimize bugün itibarıyla (14.02.2023) kademeli olarak yeniden başlanmıştır” ifadeleri yer aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön