23 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

Piyasalarda bir tuhaf dönem yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta bizi nelerin beklediğini açıkladı. 'Yine şanslı bir gün' diyen Memiş, gram altının gerçek fiyatını da duyurdu. İşte ayrıntılar...



EURO TL NEREYE GİDİYOR?
"Euro TL kuru 18.02 lira seviyesinden haftaya girdi. 18.00 ile 18.20 lira aralığını takip ediyor olacağım. Bu hafta euro bölgesinde önemli gelişmeler yaşanacak. Perşembe günü Avrupa Merkez Bankası faiz kararını duyuracak. Euro ile işi olanlar Perşembe günü bu kararı takip etmesi lazım."

EURO DOLAR KARŞISINDA AYAĞA KALKABİLECEK Mİ?
"Euro dolar paritesi şu anda 0,99 seviyesinden işlem görmekte. ABD piyasaları kapalı olduğu için, gaz kesilmesinin de etkisiyle haftanın ilk iş gününe satıcılı başladı euro dolar. Bunu normal olarak karşılıyorum ama ileri ki günlerde perşembe cuma günü tekrar toparlanan bir euro karşımızda olabilecek. Geçen hafta Gazprom'un gazı açmayacağız açıklamasının piyasaya yansıması bugün oluyor. Dolar ile euro almak isteyen yatırımcıların bir fırsat yakaladığını görmekteyiz. 0.98 ile 1.05 aralığını bu hafta takip ediyor olacağız."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön