18 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

Piyasalarda bir tuhaf dönem yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta bizi nelerin beklediğini açıkladı. 'Yine şanslı bir gün' diyen Memiş, gram altının gerçek fiyatını da duyurdu. İşte ayrıntılar...



GRAM ALTIN ASLINDA KAÇ LİRA?
Gram altın 1000 lira gösteriliyor ekranlarda. Şu anda 1012 1017 seviyesinde. Piyasada gram altın için 1005 - 1025 lira aralığını takip edeceğim. Ekran fiyatlarına kanıp işlem yapanlar varsa buna dikkat etmesi lazım.

GÜMÜŞTE SON DURUM
Gümüşün ons fiyatı 18,10 dolar civarında. Yani 18 dolar seviyesinin üzerine ataklar yaptı. Bu hafta için 17.80 ile 18.80 dolar aralığını takip ediyor olacağım. Gümüşün gram fiyatı ekranlarda 10,59 lira diye göstermekteler. Kapalıçarşı piyasasında 11,10 lira düzeyinde.

YİNE ŞANSLI BİR GÜN
Euro dolar paritesi, sterlin dolar paritesi, altın ve gümüşün onsu, dolar karşısında baskılandığı için haftanın ilk iş gününde de bu baskılanma devam ettiği için yine eline yeni TL geçenler ve elinde dolar olup da parite üzerinden euro, sterlin, altın ve gümüş almak isteyen yatırımcı için yine şanslı bir gün başladığını da özellikle belirtmek isterim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön