04 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

Piyasalarda bir tuhaf dönem yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta bizi nelerin beklediğini açıkladı. 'Yine şanslı bir gün' diyen Memiş, gram altının gerçek fiyatını da duyurdu. İşte ayrıntılar...



Bizi bu hafta piyasalarda nelerin beklediğini değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından yayınladığı videoda şunları ifade etti:

"Borsa İstanbul 100 endeksi 3222 puan, yüzde 2,55'lik bir değer artışıyla geçen haftayı bitirmişti. Borsa tarafındaki pozitif beklenti devam etse de Eylül ayına girdik ve mutlaka teknik olarak bir düzeltme yapması gerekmekte. Hem dolar bazında hem TL bazında mutlaka bir düzeltme ihtiyacı mevcut. Borsa tarafından çok temkinli olunması gerektiğini düşünenlerdenim. Eylülde hem dip hem zirve seviyelerini göreceğiz ama önce bir düzeltme yapması ve 3 bin puanın altına sarkması gerekiyor ki yükselişler sağlıklı olarak devam etsin. Uzun vadede problem görünmüyor. Borsa yatırımcısı uzun vadeli yatırımcı olması gerekiyor. İlk kez yatırım yapacak olan yatırımcının da teknik olarak bu satışlara hazırlıklı olması gerektiğini düşünmekteyim."

"Dolar TL kuru 18.21 lira seviyesinde. Bu hafta dolar kurunda 18.18 ile 18.28 lira aralığını takip edeceğim. Yukarı yönlü hareketlerde 18.28 lira seviyesi bu hafta direnç konumunda olmayı sürdürecek. Yukarı yönlü bu seviye kırılırsa 18.30'lu rakamları telaffuz edilebilir".


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön