18 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

İslam Memiş açıkladı! Bu yatırımı olanlar için şanlı bir gün olacak

Piyasalarda bir tuhaf dönem yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta bizi nelerin beklediğini açıkladı. 'Yine şanslı bir gün' diyen Memiş, gram altının gerçek fiyatını da duyurdu. İşte ayrıntılar...



PETROL FİYATLARI DÜŞER Mİ?

Brent petrolün varil fiyatı 95 dolar seviyesinde yer alıyor. Yüzde 2.20'lik bir değer artışıyla haftaya girdi. Petrol fiyatlarında 93 ile 98 dolar aralığını takip edeceğiz. Haber akışları farklı olduğu için petrol fiyatlarındaki dalgalı seyir halen devam ediyor. Ancak yine 90 dolar altına sarkmalar görür müyüz bilmiyorum ama yükseliş yönündeki beklentime devam etmekteyiz.

ALTIN DOLAR KARŞISINDA NE YAPACAK?
Altının ons fiyatı 1712 dolar seviyesinde. Bu hafta altının ons fiyatında 1700 ile 1728 dolar aralığını takip ediyor olacağım. Ons tarafından işi olanlar bu bant aralığını bilmesi gerekmekte. Geçen hafta 1700 dolar seviyesinin altına sarktı ama kalıcı olamayıp toparlanmış oldu. Yeniden bu seviyenin altına sarkmak isteyecektir ama önemli olan kalıcı olup olmayacağı olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön