06 / 07 / 2024

İslam Memiş gram altın için son kez uyardı!

İslam Memiş gram altın için son kez uyardı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını uyardı. Gram altının sadece dolar kurundan destek aldığını söyleyen Memiş, "Daha ons altın bu işe dahil olmadı" dedi.



Daha önce yaptığı açıklamalarda bu yıl gram altının bin 450 lira olacağını söyleyen Memiş bu öngörüsünün gerçekleşmeme sebebini de şöyle açıkladı: "Bu yılla alakalı gram altın için bin 450 lira bir beklentim vardı. Dışarda ons altını serbest bırakmadılar. 

İslam Memiş gram altın için son kez uyardı!

Yoksa şu an gram altın bin 450 liraydı. Altın enflasyondan, resesyondan beslenir. Burada tamamen bir tezat vardı. Normalde dolar TL 20 lira seviyesinin üstünde. Hem kur hem de ons altın baskılanıyor." 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Aralık 2022 tarihinde saat 18.46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Asgari ücret toplantısından hemen önce kritik açıklama!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön