24 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altında 1500 TL'nin üstü için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş, gram altında 1500 TL'nin üstü için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş gram altının 1500 liranın üzerinde seyredeceği tarihi açıkladı!



DXY NASIL HESAPLANIR?

DXY endeksi aşağıda yer almakta olan oranların ağırlığına bakarak hesaplanmaktadır.

Euro (EUR), %57.6 ağırlık

Japon yeni (JPY) %13.6 ağırlık

İngiliz sterlini (GBP), %11,9 ağırlık

Kanada doları (CAD), %9.1 ağırlık

İsveç kronu (SEK), %4,2 ağırlık

İsviçre frangı (CHF) %3,6 ağırlık

İslam Memiş, gram altında 1500 TL nin üstü için o tarihi işaret etti!

Altında Yükseliş Tarihi

Haftaya sert yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ons altın pazartesi günü 1700 doları, gram altın ise 1000 lirayı aşmıştı. Geçtiğimiz gün ise 1033 lirayı gören gram altın bu seviyeden dönmüştü. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Gram altının Ekim ayına hızlı bir yükselişle başladığının altını çizen Memiş, ay boyunca bu yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Şu anda 1.031-1.034 lira civarında. Altında 1.060 lira seviyesi kısa vade için direnç seviyesi, 1.060 lira kırılırsa 1.090 liraya çıkar. Ekim ve Kasım ayında yükselişler devam edecek"

"Jeopolitik riskler devam ediyor" vurgusu yapan Memiş, Kasım ayının ortasında ABD'de yapılacak olan ara seçimlere dikkat çekerek "Milliyetçilik ruhunun artması için ABD'de jeopolitik riskleri tırmandıran yeni açıklamalar olabilir.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Ekim 2022 tarihinde saat 18.16'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 18,16 Türk Lirası, altının gramı ise bin 19 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön