05 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altında 1500 TL'nin üstü için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş, gram altında 1500 TL'nin üstü için o tarihi işaret etti!

İslam Memiş gram altının 1500 liranın üzerinde seyredeceği tarihi açıkladı!



Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, dolar kuru ile ilgili ilgi çeken bir uyarı geldi. Yaptığı tahminlerle adından sık sık söz ettiren Memiş, bugün sosyal medya hesabı üzerinden dolar kurunda ciddi bir satış gelebileceğini işaret etti. İslam Memiş'in takipçileri şimdi bu tahminin tutup tutmayacağını merak ediyor.

DAHA ÖNCE BİLMİŞTİ

Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, geçmişte dolar kuru ile ilgili benzer uyarıda bulunmuş ve tahminleri doğru çıkmıştı. İslam Memiş'in takipçileri şimdi bu tahminin nasıl neticeleneceğini merak ediyor.

DOLAR -TL  KURU

Dolar/TL, piyasada ABD istihdam verisi sonrası 18,59 civarında işlem görüyor. Dün dolar kurunda rekor gelmişti.

PEKİ DXY NEDİR?

 İslam Memiş, gram altında 1500 TL nin üstü için o tarihi işaret etti!

DXY Anlam olarak ABD doları endeksi anlamına gelmektedir. Bu endeksin oranı aşağıda yer alan değişkenlerin oranlarına bağlı olarak hesaplanmaktadır. DXY endeksinde yer alan oranlar ve sepet dağılımı1999'un başında birkaç Avrupa para biriminin Euro'ya dahil edilmesiyle yalnızca bir kez değiştirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön