28 / 07 / 2024

İslam Memiş uyardı! Bunu sakın yapmayın! Alım fırsatını kaçıran dizlerini döver! Yüzde 60 kazancı var!

İslam Memiş uyardı! Bunu sakın yapmayın! Alım fırsatını kaçıran dizlerini döver! Yüzde 60 kazancı var!

Altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Elindekini değerlendirmek isteyenlere, İslam Memiş doğru zamanı söyledi. İşte detaylar!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Altın borcu olanlar ve altına yatırım yapmak isteyenler altın kurunu yakından takip ediyor. En ucuz altın olması nedeniyle en çok tercih edilen gram altın, 17 Ocak 2023 itibarıyla 1152 TL'den satılıyor.

ALIM FIRSATINI KAÇIRAN DİZLERİNİ DÖVER!

Haber Global TV'de katıldığı programda 2023 yılında altın fiyatları tahminleri yapan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için kademeli olarak beklediği yeni zirveleri duyurdu. Kısa vadede bir geri çekilmeden de bahseden Memiş, "Alım fırsatını kaçırmayın” diye konuştu.

"ALTIN 2023 YILINDA YÜZDE 60 GETİRİ SAĞLAYACAK"

İslam Memiş altına dair yaptığı açıklamasında şunları dike getirdi; “Ekran fiyatlarında 1137 lira olan gram altın 1151 lira Kapalıçarşı'da. Yıla hızlı bir yükseliş eğilimi içinde. Her geçen gün de bu rekor tazeliyor. Ons altın yükseliyor.

Resesyon riski, IMF uyarıları önemlidir. 2022'de baskı altında kalmıştı altın fiyatları ancak 2023 yılında ciddi bir beklenti var bu da merkez bankalarının altın alımını yükseltti. Fiziki tarafta da sadece dolar kurundan destek almıştı. 2022'de yüzde 43 değer kazanan gram altının 2023 yılında yüzde 60'tan fazla getirisin olabileceğini düşünüyoruz.

ACELE MAHAL YOK!

1100 seviyesine kadar kısa vadede bir geri çekilmeler yaşanabilir. Bu önümüzdeki haftalarda olabilir. Ama ekranlarda belki daha alt rakamlar da görebiliriz ancak vatandaş 1100'ün altında alması zorlaşmaktadır.

Destek seviyelerine çekildikten sonra yeni bir atak bekliyorum. Bu atak da yılın ilk çeyreği, mart ve nisan ayına tekabül ediyor. 1280'li rakamlar, 1350'li rakamlar, yıllık bazda 1450'li rakamlar sürpriz yaşanmayacaktır. Bilhassa altın borcu olanlar kısa vadedeki geri çekilmeler fırsatların doğmasına neden olmaktadır.

Buraya kadar yükselecek, bu kadar zararım olur diye hesaplama yapabilirler. Elinde altın olanlar da acele etmeyin, yeni rekorlar görebiliriz. Yaz aylarında 1300'lü rakamları rahatlıkla söyleyebiliriz. Gümüş yatırımcısı da satış için acele etmemeli. Eline yeni TL geçmiş olanlar var, altın almayanlar var, bunlara diyoruz ki birkaç hafta bekleyin ama elinde altın olana da satış için acele etmenize gerek yok diyorum.”

Ekmek ve dolar için şaşırtan açıklama! Uzman isim o konuşmanın perde arkasını anlattı! Artık durdurulamaz dedi!

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön