26 / 05 / 2024

İslam Memiş 'Yakında' diyerek uyardı! Gram altına odaklananlar çok şey kaybeder

İslam Memiş 'Yakında' diyerek uyardı! Gram altına odaklananlar çok şey kaybeder

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ve gram altın için dikkat çeken mesajlar paylaştı. Memiş'in iki yeni değerli metalle ilgili tahminleri ise yatırımcıları heyecanlandırdı. İşte tüm detaylar...



Şu anda gram altın TL 1061 TL'de. 1090 seviyesinin aralıkta kırılmasını ve 1100'lü rakamları bekliyorum ama 24 saat bile piyasalar için önemli oldu. Kestiremiyorsunuz neler olacak. Beklentim tabii ki pozitif. Fed yavaş yavaş yumuşamaya başladı ve altın fiyatlarını baskılayacak bir neden yok. Aralık ayı ilk haftasında 1090 ve hemen ardından 1100'lü rakamları konuşmaya başlayacağımızı bekliyorum.

"YAKINDA... O İŞ BENDE"

İslam Memiş, bir mesajında, "Değerli metaller aylık bazda güzel bir kapanış yapıyor. Plantin ve paladyum ise bu yükselişe dahil olur. Platin ve paladyumun iyi fırsatlar sunduğunu düşünüyorum" dedi.

Memiş, Twitter'dan gümüşle ilgili bir paylaşımında ise, "Yakında gümüş de sistem içinde olacak az kaldı. O iş bende" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön