03 / 05 / 2024

İslam Memiş yatırımcıları uyardı, dolar için rakam verdi!

İslam Memiş yatırımcıları uyardı, dolar için rakam verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yukarı yönlü tırmanışını devam ettiren dolar kuru hakkında değerlendirmelerde bulundu ve yatırımcıları uyardı.



"Dolar, euro, sterlin bir sebep değil, sonuç. Doların yükselmesinin bire bir sebebi ülkenin ekonomisinin ve ekonomi politikalarının yanlış yönetilmesi. Hatta ekonomi politikalarının olmaması."

"DOLAR 20 OLSA NE OLUR 50 OLSA NE OLUR?"

İslam Memiş yatırımcıları uyardı, dolar için rakam verdi!

"Dolar 20 olsa ne olur 50 olsa ne olur, eğer sen ithal etmiyorsan, buğdayını arpanı Rusya'dan almıyorsan, her şeyi kendi ülkende üretebiliyorsan, televizyonunu, telefonunu bile kendi ülkende üretip satabiliyorsan doların pahalı olması ya da ucuz olması gibi bir şey yok ki."

Editörün Notu: Bu haber  14 Temmuz 2022, saat 19.08'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 47 kuruş, euro 17 lira 52 kuruş, altının gramı ise 961 lira 23 kuruş değerindedir.

Milyonlarca araba sahibini yakından ilgilendiren haber! Son gün 1 Ağustos!

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"

20 yıl sonra dövizde bir ilk! Euro ve Dolarda bundan sonra ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön