02 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde 1 doları bile olanlara ''bozdurun'' uyarısı yaparak doların çakılacağı tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...



DOLARLARINIZI SATIN

18 liraya dayanan dolar kuru için yeni rakamları açıklayan İslam Memiş, gram altın içinse direnç seviyelerini açıkladı. İslam Memiş gram altın ve doların güncel kur seviyelerini açıklayarak daha alt seviyelerde fırsat alımların olacağını söyledi. Ağustos ayında teknik düşüşlerin yaşanacağını belirten Memiş, elinde dolar tutanların satıp borsaya geçmesini tavsiye etti. Memiş, "Borsa'ya geçiyoruz dolar satıp, tekrar TL'yi de koyduk, bekliyoruz" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön