27 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

Gram altının bileni İslam Memiş, 5 kademeli bir formül ile yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.



GRAM ALTIN NEDEN DÜŞTÜ, DÜŞÜŞ SÜRER Mİ?

Ekranlarda yüzde 2 değer kaybı var gram altında. 1140 lira ekranlarda (3 Şubat). Serbest piyasalarda 1160-1168 lira aralığında bir gram altın TL var. Bu hafta yeni rekorunu test eden bir gram altın vardı. Fed Başkanı açıklamasından sonra, yani önceki gün 1198'e kadar yükselmişti. Gram altın tarafında ons altın nedenli düşüş beklediğimi, buraların alım seviyesi olmadığını da ifade etmiştim. 1850-1900 dolar aralığında kaça tekabül ediyorsa ons altın, oralardan almanın mantıklı olduğunu ifade etmiştim. Gram altın 1 günde tam 30 lira değer kaybetti. Beklediğimiz düşüşler de bir anlamda gerçek oldu.

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

GRAM ALTINDA ZİRVE BEKLENTİLERİNİ TEK TEK SIRALADI: 5 KADEME...

İslam Memiş, gram altınla ilgili değerlendirmelerine zirve beklentilerini ise şöyle sıraladı:

Biz arkadaşlarımızda 1166 lira seviyesinden bu alım işimizi bitirdik. Yine yıllık öngörülerimi ifade ediyorum. Bir değişiklik yok. 1200, 1280, 1350, 1450 ve 1550 rakamlarını bekliyorum. Özellikle agresif yükselişleri hazirandan sonra bekliyorum. Gram altın TL fiyatında, yarın olabilir, pazartesi olabilir, düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Kısa vadeli düşüşlerin de kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum. Dikkat etmekte fayda var.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Şubat 2023 tarihinde saat 23.24'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

İslam Memiş paylaştı: İşte doların coşacağı tarih!

EYT'de şartlar belli oldu! İşte Meclis'e gelen kanun teklifi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön