18 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten son altın yorumu geldi! Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

İslam Memiş'ten son altın yorumu geldi! Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

İslam Memiş tahminlerini son kez duyurdu. Beklenen tarih geliyor. Altın ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...



Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

15 Şubat 2023 tarihini işaret eden İslam Memiş altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarının 15 Şubat 2023 yılı itibariyle yükselişe geçeceğini duyurdu. 2023 yılında altın ve gümüş fiyatlarının rekor kıracağını iddia eden uzman isim 15 Şubat tarihine kadar düşüşlerin devam edeceğini de duyurdu.

İslam Memiş ten son altın yorumu geldi! Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

ONS altın fiyatına değinen uzman isim kritik açıklamalarda bulundu. ONS altın değerinin 1900 ile 1950 dolar arasında sıkışıp kaldığının altını çizdi. Gram altın yatırımcılarına seslenerek ONS altın fiyatının 1850 ile 1860 dolar seviyelerine düşmesiyle birlikte gram altın tarafına giriş yapılması gerektiğini belirtti. Altın yatırımcıları tarafından yoğun ilgi gören açıklamalar ile birlikte altın fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor. 15 Şubat 2023 tarihi itibariyle artması beklenilen gram altın fiyatları yatırımcıların umudu haline geldi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Şubat 2023 tarihinde saat 18.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön