16 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı! Altın fiyatlarıyla ilgili 'kısa vade' tavsiyesi

İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı! Altın fiyatlarıyla ilgili 'kısa vade' tavsiyesi

FED'in politikalarının emtia fiyatları üzerindeki baskısı devam ediyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili beklentisini anlatırken o rakama vurgu yaptı.



Gümüşün gram fiyatı 10,65 lira seviyesinde, dolar kurundan destek görüyorum. Kısa vadede 10.50 ile 11.50 arasını takip etmekteyim. Orta ve uzun vadede ise aynı altın gibi yukarı yönlü hareketlerin olma ihtimali çok büyük. Düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin ediyorum. Tabii ki jeopolitik riskler, enflasyon, resesyon sürüyor. Özellikle toplumsal ayaklanmalarda risklerin yeniden artıyor. Şu anda altın ve gümüşün çok sevdiği ortamlardan geçtiğini ve bilerek ve isteyerek baskılandığını ve bu seviyedeki geri çekilmelerin orta ve uzun vadede fırsat yarattığını belirtmek istiyorum.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön