14 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…



İSTANBUL HAVALİMANI BEŞİNCİ SIRADA YER ALDI

Yapılan açıklamada, Japonya’nın başkentinde yer alana Tokyo Uluslararası Havalimanı’nın dördüncü sırada yer aldığı listede İGA İstanbul Havalimanı'nın 5. sırada yer aldığı, bu şekilde İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun olan 10 uluslararası havalimanı arasına girdiği kayıtlara geçti.

İstanbul Havalimanı'nın 14. sıradan 5. sıraya çıktığını belirtilen açıklamada, 6. ve 7. sırada ABD'deki Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı ve Denver Uluslararası Havalimanı'nın yer aldığı ifadeler arasında bulundu.

Yine aynı şekilde yapılmış olan açıklamada; İngiltere'deki Londra Heathrow Havalimanı'nın 8. sırada yer aldığı listede Los Angeles Uluslararası Havalimanının 9. sırada yer aldığı, listenin 10. sırasında ise Fransa'nın başkentindeki Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nın bulunduğu son olarak bildirildi.

İstanbul Havalimanı ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 21.04'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1029 Türk Lirası değerinde.

60 bin personel alınacak! İş arayanlar buraya! İŞKUR TYP ilanları çıktı mı?

e-Devlet’ten son şans 24 Aralık 2022 tarihi! Kimliğinde değişikliğe gitmek isteyenler bu tarihi kaçırmamalı

E – Devlet’ten başvur anında 2 bin 300 lirayı al! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön