08 / 05 / 2024

İstanbul’da ekmek zammı durdurulamıyor! Ekmeğin fiyatı 10 TL’ye mi çıkacak?

İstanbul’da ekmek zammı durdurulamıyor! Ekmeğin fiyatı 10 TL’ye mi çıkacak?

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, İstanbul'da yapılan gayriresmi zamla 5 TL'ye yükselen ekmek fiyatının daha da artacağını kaydetti. İşte detaylar...



Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) unun bir çuvalını 350 TL'ye sattığını söyleyen Kolivar, bu unla ekmek yapılamadığını ve ekmeklik unun bir çuvalının fiyatının piyasada 450-580 TL arasında satıldığını aktardı. Kolivar, undaki fiyat artışının artık 50'şer TL şeklinde gerçekleştiğini kaydetti.

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı 5 TL mi olacak?

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön