13 / 05 / 2024

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen, N Kolay'ın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.



BU YOLLAR KAPANACAK

Yine aktarılan detaylara göre, N Kolay 18. İstanbul Yarı Maratonu için parkur ve bağlantı yolları da araç trafiğine kapatılmış olacak. Söz konusu bu organizasyon için Fatih ve Beyoğlu’nda yer alan birçok cadde ve mahallede yollar saat 05.00’ten itibaren araç trafiğine kapatılacak. Yine verilen bilgiye göre, bu parkur üzerindeki yollar, saat tam 13.30’da araç trafiğine açılacak.

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

ÖDÜLLER

Paylaşılan bilgilere göre, N Kolay 18. İstanbul Yarı Maratonu’nda erkekler ve kadınlarda 2. olan atletlere onbeşer bin dolar para ödülü verilecek. Organizasyonu 2. olarak tamamlayanlar onar, üçüncü olarak tamamlayanlar da sekizer bin dolar ödül alacak.

Türk sporcular arasında da maratonu 1. bitirenler yirmişer, 2. bitirenler onbeşer, 3. bitirenler de onar bin lira para ödülünün sahibi olacak.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!


Geri Dön