17 / 05 / 2024

İstanbullular trafiğe çıkarken aman dikkat! Yarın bu yollar kapalı olacak!

İstanbullular trafiğe çıkarken aman dikkat! Yarın bu yollar kapalı olacak!

İstanbullu sürücüleri ilgilendiren bir uyarı yapıldı. Yarın bu yollar kapalı olacak. İşte detaylar!



İSTANBUL'DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

İstanbullular eğer yarın trafiğe çıkma planı yapıyorsanız aman dikkat! Sizler için önemli bir duyuru paylaşıldı. İstanbul'da yapılacak olan İstanbul'u Koşuyorum yarışmasının Asya Etabı için bazı yolların 06.00’dan 11.00 arasında tüm araçlar için trafiğe kapalı olacağı ifade edildi.

21 MAYIS PAZAR KAPALI OLACAK YOLLAR HANGİLERİDİR?

21 Mayıs tarihinde yapılacak olan koşu yarışından dolayı Üsküdar Harem istikameti Paşa Limanı Caddesi, Üsküdar Harem Sahil Yolu, Harem Teslisiye Bot İstasyonu dönüşü ve aynı şekilde, Harem Beylerbeyi İstikameti, Abdullahağa Caddesi, Şemsi Paşa Bostanı Sokak olmak üzere, Şemsi Paşa Caddesi, Şemsi Sinan Caddesi, Üsküdar ışıklar ile Hakimiyeti Milliye Caddesi, Hüseyin Baykara Sokak, Nacak Sokak, Paşa Limanı Caddesi, Tahtalı Bostan Sokak, Kurşunlu Medrese Sokak, İcadiye Caddesi, Üryanizade Sokak, Kuzguncuk Çarşı Caddesi, Babanakkaş Sokak, Kuzguncuk Gazhanesi Sokak, Yenigün Sokak, Mesa Çıkmazı ve Öğdül Sokak saat 06.00 ile 11.00 arasında araç trafiğine kapalı olacaktır.

Alan girişleri saat 07.15'te yapılmaya başlanacak. Koşu başlangıcı 08.00 5K, 09.15 10K olarak belirlendiği bilgisi paylaşıldı. Koşu sonrası ödül töreni saat 10.30 ve 11.00 arasında yapılacak. Koşu yarışı için ise kapanış saat 11.30'da gerçekleşecek. Sabah saat 06.00 ile 11.00 arasında belirlenen güzergahlarda araç trafiği kapalı konumda olacak.


Geri Dön