16 / 05 / 2024

İşte 100 metrekare evde ödenecek doğal gaz faturası

İşte 100 metrekare evde ödenecek doğal gaz faturası

Okulların açılması ve kış aylarının yaklaşmasıyla vatandaşın gündemi, ısınma, doğal gaz, odun kömür fiyatlarına odaklandı.



İşte 100 metrekare evde ödenecek doğal gaz faturası

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiği doğal gaz tüketim desteğinde başvuru süreci 5 Eylül'de başladığı bildirildi.  Bu destekten yararlanmak isteyenler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuruda bulunarak aranan kriterleri taşımaları halinde yararlanacak. Bu destekten yararlanan 1.6 milyon kişiyi kapsayan ve 1 milyar lirayı bulan doğalgaz desteği Ağustos ayı ödemeleri 7 Eylül'de yapılmıştı.  

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Doğal gaz desteğine başvurular başladı! O şart kalktı! Herkes başvursun

Odun ve kömüre fahiş zam

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön