13 / 05 / 2024

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.



Hürriyet gazetesinden yapılan bir röportajda İzzet Karaca, iş hayatında yükselmek ile alakalı sorulan soruya şöyle cevap verdi;

Çok dikkatimi çekti. Siz neredeyse her vazifeyi istemişsiniz, Neden o vazifenin size verilmesi lazım geldiğini anlatmışsınız idarecilerinize Ne istediğini bilmek, o işe odaklanmak ve katiyyen istemek mi gerekiyor yükselmek için...

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

- Ben öyle olduğunu ön görüyorum, İşi iyi yapmak, tam yapmak kendini büyütmek olmazsa olmazlar…Ben ‘neden benim olmam’ lazım olduğunu da anlattım çoğu zaman,  Bir söz var; ağlamayan çocuğa emzik vermezler. Benim iş hayatında büyümem de  sıfırdan 35 ülkeye olmadı.

İlk olarak Türkiye’nin çevresindeki ülkelerle başladık İran konusu zaman içinde gelişti. Ambargolara karşı İran’la nasıl ortaklık olur? diye düşündük. Ben yönetime ifade ettim: İran’daki fırsatı kokladım. Patron İran’ı bilmiyor. Sonra İsrail dedim. İki ülke değişik.

İkisi birbirine gidemiyor ama ikisi de İstanbul’a gelebiliyor. Rusya’yı da ben istedim. Rusya gibi 150 milyonluk ülkeyi  Türkiye’den iader etmek basit değildi ama diledim. Ana fikir olarak şu çıkabilir. Ağlamayan çocuğa emzik vermezler. Ama neden sizin yapacağınızı çok iyi anlatmalısınız. Hem kendi sunabileceklerinizi hem ülkenin sunabileceklerinin anlatmalısınız. 

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

 


Geri Dön