17 / 05 / 2024

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.



"ET VE SÜT KURUMU'YLA KARIŞTIRIYORLAR BİZ DE ÇOK ŞİKAYETÇİYİZ"

İşletmenin Müdürü Merve Bülbül, "Et fiyatlarıyla ilgili son açıklananlardan sonra biz de bayağı bir sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı Et ve Süt Kurumu ile karıştırıyorlar. Geliyorlar, elimizden geldiğince onlara açıklama yapmaya çalışıyoruz. Burası 8-9 yıllık, özel şahsa ait bir işletme. Biz kendi üretimimizi yapıyoruz ve kendi üretimimizi satıyoruz. Devletle herhangi bir ilgimiz alakamız yok. Müşterilerimiz buraya geldiklerinde, bize sorulduğu takdirde de açıklamasını sürekli yapıyoruz. Bu konu çok gerginliğe neden oluyor. Aslında, biz de çok şikayetçiyiz durumdan. Devletle, işletme anlamında hiçbir ilgimiz yok. Sattığımız ürünün de aynı şekilde devletin getirdiği ya da getireceği herhangi bir etle ürünle bir ilgisi yok. Biz Kendi ürünümüzü satıyoruz. Buranın ismi 'Et ve Balık K.' olarak geçiyor zaten. İsmin aslı, 'Et ve Balık Kasap'. 'Et ve Balık Kurumu' olarak geçmiyor. Tabelamızda da 'kurum' yazmıyor zaten. Yasal olarak da işletmemizde her şey devletin kontrolü altında gelişiyor. 8-9 yıldır da böyle" dedi.

"BELGELERİ GÖSTERİYORUZ HER ŞEY YASAL"

Bölgedeki zabıta ve ilgili kurumlara kimi zamanlar müşterilerden şikayet olduğunu belirten Merve Bülbül, "Zabıtayla sorun yaşamıyoruz. Onlar da geliyorlar, içeri giriyorlar, durumu soruyorlar. Biz zaten her şeyi gösteriyoruz. Tüm ödemelerimizle ilgili belgelerden tutun, işletmenin göstermesi gereken tüm yasal belgeleri gösteriyoruz. Sonrasında da gidiyorlar. Onların da yapacakları herhangi bir şey yok. Çünkü her şey yasal" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön