17 / 05 / 2024

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.



"YILLARDIR ET VE SÜT KURUMU MAĞAZASI OLARAK BİLİYORUZ"

Alışveriş için geldiğini belirterek, "Biz burayı yıllardır Et ve Süt Kurumu diye biliyoruz" ifadesini kullanan Engin Ceylan, 'Tabelası da kurumu çağrıştırıyor. Atatürk Orman Çiftliği falan da yazıyor. 140-150 liraya et alırız diye geliyoruz, içeride fiyatlar 300 lira civarı. Anlamadık bu işten. Şimdi ben de buranın özel bir işletme olduğunu yeni öğrendim, bu nasıl oluyor? Ben anlamadım bu işi. Millet buraya kuruma bağlı sanarak geliyor. Sonra da, içeride şaşkınlığa uğruyor. Millet burayı yıllardır 'Et ve Süt Kurumu' mağazası sanıyor" dedi.

UYGULAMAYA ET VE SÜT KURUMU YAZDIM BURAYI GÖSTERDİ

Navigasyon uygulamasıyla kasaba geldiğini belirten bir müşteri ise  ,"Az önce konum olarak girdik. 'Et ve Balık Kurumu' yazdık bizi buraya getirdi. Buradaki arkadaşlardan öğrendik, özel bir yermiş. Hani, fiyatlarla da arasında iki katı fark oynuyor. Biz de şaşırdık. Devlet acaba neden zam yapsın ki dışarıya göre dedik? Sonradan öğrenmiş olduk" ifadelerini kullandı.

İŞLETMEDE YAŞANAN TARTIŞMA CEP TELEFONU KAMERASI GÖRÜNTÜSÜNE YANSIDI

Müşterilerle, işletme çalışanları arasında yaşanan tartışma ise o an dükkanda bulunan bir kişinin cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde çalışanların, isim ve tasarım benzerliğinden kaynaklanan durumu anlatmaya çalıştığı görüldü. 

Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu'na ait mağazalarda da geçtiğimiz günlerde güncel satış fiyatları açıklanmış, kıymanın kilogram fiyatı 119 TL kuşbaşının fiyatı ise 129 TL olarak belirlenmişti. DHA


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön