13 / 05 / 2024

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının ne zaman kullanıma sunulacağına yönelik sorulara açıklık getirdi ve o tarihi verdi.



İSTİHDAM DA ARTTI

Çalışmalar hızlandıkça istihdam edilen çalışan sayısının da doğal olarak yükseldiğine işaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “O tarihte toplam karada ve denizde 7 bin 500-8 bin kişi çalışmaktaydı. Şu anda yalnızca karada çalışanların sayısı 7 bine yaklaştı ve  deniz kısmında da 2 bin 500 civarında çalışanımız var. Onlarla artık 9-10 bin bandına doğru süratle gidiyoruz. Tam pik dönemde bulunuyoruz. Artık yaptığımız çalışmaların test ve deneme çalışmaları yapılıp tamamlanacak. Yurt içinden ve yurt dışından birçok uzman, sahada daha fazla hizmet etmeye başlayacak”  şeklinde konuştu.

 Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Ortalama 2,5 yıldan beri bu alanda hummalı bir çalışma yürütüldüğünü vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ da,  gerçekleştirilen testlerin ardından gazın milletle buluşacağını kaydetti. Hamza Dağ, "Bu aşamaya kadar yapılan hummalı çalışmalarından dolayı Bakanımızı, Bakanlığımızı, TPAO Genel Müdürümüz ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

THY, 71,8 milyon kişiyi uçurdu

Turizm vites büyüttü!  Bu  yıl tam 65 bin yataklı 148 otel açılacak!

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Android telefonlara bakın hangi özellik geliyor? Çok şaşıracaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön