18 / 05 / 2024

Kasımdaki fırtınaya işaret eden İslam Memiş'ten tarihi uyarı: 'Çakılırsınız!'

Kasımdaki fırtınaya işaret eden İslam Memiş'ten tarihi uyarı: 'Çakılırsınız!'

Dolar, Türk Lirası karşısındaki hızlı yükselişini sürdürürken, Para Piyasaları Uzmanı İsmam Memiş'ten kasım ayı için çok önemli uyarılar geldi.



Ülkemizde dolar 18.60 Türk Lirası bandında seyrederken, euro 18.00 Türk Lirası'na kadar düştü.

Döviz kurlarına yatırım yapan vatandaşlar doların gidişatına dair meraklı bekleyişini sürdürürken, deneyimli ekonomist İslam Memiş'ten konuya ilişkin çok önemli değerlendirmeler geldi.

Tahminleriyle bilinen İslam Memiş, yeni yazısında dolar endesinde satışların olacağını, altında ise geri çekilmelerin kalıcı olmayacağını söyledi. Peki dolar ne kadar olacak? Gram altın yükselecek mi?

DOLARDA SATIŞLAR YAŞANACAK

İslam Memiş, yükselen dolar kurunda geri çekilmelerin yaşanacağını ifade ederek, dolar endeksine dikkat çekti. Memiş, "Dolar endeksi (dxy), tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." ifadelerini kullandı.

Kasımdaki fırtınaya işaret eden İslam Memiş ten tarihi uyarı: Çakılırsınız!

EKİM-KASIM AYINDA FIRTINA

Krizin uyarısı sürekli yapan Memiş, tarih de verdi. Memiş, " Küresel ekonomik kriz uyarısı önemli ve gerçek. Bu uyarıyı dikkate almak gerek. Ekim-Kasım fırtınalı olabilir!" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön