02 / 05 / 2024

KDV düşüyor! Vatandaşın cebine yansıyacak!

KDV düşüyor! Vatandaşın cebine yansıyacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın KDV oranlarının aşağı çekilmesi için yürüttüğü çalışmanın sonuna gelindi. KDV indirimi doğrudan vatandaşın cebine yansırken, üretici, ticaret yapanların da rahat nefes almasını sağlayacak. İşte detaylar...



TEMEL İHTİYAÇTA SIFIRLANSIN

Tüketici Konfederasyonu temel ihtiyaçlarda KDV'nin tamamenkaldırılmasını, bazı sektör temsilcileri ise gıdada tek bir KDV oranı uygulanarak oranın yüzde 1 olmasını istiyor.

Paket, yatırımcıları teşvik eden ve tüketicilerin satın alma gücünü artıran önlemleri içerecek. KDV şu anda 1.8 ve 18 olmak üzere 3 farklı şekilde uygulanmaktadır. Farklı KDV rakamlarının uygulanması sorunlara yol açmaktadır.

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

KDV'de sadeleştirme çalışması!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön