25 / 07 / 2024

KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor! Hangi mesleğe kaç kişi alınacak? İşte koşullar

KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor! Hangi mesleğe kaç kişi alınacak? İşte koşullar

Kamu personel alımlarını takip edenler için Resmi Gazete’de önemli bir ilan çıktı. 26 Aralık Pazartesi Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre ikamet şartı olmadan kamu kurumuna 50 ve 60 KPSS puanı ile memur alımı olacak. Başvurular resmen başladı. İşte başvuru şartları ve ilan detayları...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
Başvuru İçin Gerekli Belgeler
Müracaat formu (www.bilecik.edu.tr adresinden temin edilecektir. Müracaat formunda ilan numarası ve başvurulan unvan belirtilmek zorundadır.)
2022 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,
Mezuniyet Belgesi, (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
Nüfus Cüzdanı fotokopisi ön yüzü, (Net ve okunur olmalıdır.)
08 ve 09 No.lu İlan için son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresinin dolmasına en az 3 ay kalmış özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sağlık kuruluşlarından alınacak boy uzunluğunu gösterir onaylı belge.
“Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” uyarınca hazırlanan “Sözleşmeli Personel Adayı Açık Rıza Metni” ve “Sözleşmeli Personel Adayı Aydınlatma Metni”
SGK hizmet dökümü (e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge)
Aranılan nitelikler kısmında istenilen belge ve sertifikalar

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ
Adaylar başvurularını 26 Aralık 2022-9 Ocak 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içinde www.bilecik.edu.tr den temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte başvurular şahsen veya noter vekaleti yoluyla Üniversitenin Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne yapılacak olup posta, e-posta vb. kanallardan yapılacak başvurular değerlendirilmeyecektir.

http://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2022/12/20221226-4-10.pdf


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön