07 / 05 / 2024

Kredi kartı borçları için milyonların gözü burada olacak Kabine toplanıyor

Kredi kartı borçları için milyonların gözü burada olacak Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan Kabine’nin gündeminde kredi kartı ve takibe düşen kredi borçları da yer alacak. 2 bakanlığın hazırladığı raporu Erdoğan’a sunması beklenirken, milyonların kulak kesildiği kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak.



KART BORÇLARI VE KREDİ KARTLARI İÇİN 3 FORMÜL

Yeni düzenleme birçok kredi borçları ve kredi kartı nedeni ile takibe düşen vatandaşları çok yakından ilgilendirirken, takibe düşen kart borcu için de 3 formül öne çıkıyor: 

Borç öteleme, yapılandırma ve takip süresini uzatma.

Çalışmanın detaylarının, Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön