02 / 05 / 2024

Kredi kartı kullananlar dikkat: Son 24 saat! Bunu yapmayanın başı dertte!

Kredi kartı kullananlar dikkat: Son 24 saat! Bunu yapmayanın başı dertte!

Kart sahibi vatandaşlar kartlarının kayıp, çalıntı durumunda son 24 saat içindeki harcamalarında sorumlu tutulamaz. Detaylar bu haberde



Kredi kartı kullan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren çok önemli bir hatırlatılma yapıldı. Kullanıcıların hemen bankaları ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Kart sahibi vatandaşlar kartlarının kayıp, çalıntı durumunda son 24 saat içindeki harcamalarında sorumlu tutulamaz. Detaylar bu haberde

Kredi kartları günlük yaşamımızın büyük kurtarıcıları arasında bulunuyor. Kredi kartı kullanımının en büyük avantajı ise taksti imkanından yararlanabilmek. Yüksek fiyatlı ürünleri vade vade taksitli ödemeyi sağlayan kredi kartlarına talep son dönemlerde oldukça artmış durumda.

HEMEN BİLDİRİM YAPILMASI GEREKİYOR

Kredi kartının kaybolması ya da çalınması durumunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ise tüketicilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Kredi kartının kaybolması durumunda tüketicilerin ilk olarak bankalarını arayarak bu durumu bildirmeleri gerekiyor. Her bankada kaybolan ve çalışan kartlarla ilgili bir birim bulunuyor. Söz konusu kartın kaybolduğunun bankaya bildirilmesi durumunda kart alışverişe hızla kapatılıyor.

24 SAAT DETAYI

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön