19 / 05 / 2024

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin

Kredi kartı kullanan milyonlarca tüketici bu haberde toplanmalı. Kart sahibinin son 24 saatte yapılan harcamadan sorumlu tutulamayacağı ile birlikte kayıp, çalıntı kart bildirimi ile ilgili merak edilen tüm detaylar belli oldu. İşte detaylar…



24 SAAT DETAYI 

Kayıp bildiriminin ardında ise karttan yapılan harcamalardan tüketici sorumlu tutulamıyor. Bildirim öncesi 24 saatlik bir süre için ise önemli bir detay dikkatleri çekiyor.

Şayet kredi kartı için sigorta yapılmış ise banka yapılan tüm harcamalar için en fazla 150 liralık bedel talep edebiliyor.

MÜŞTERİ SORUMLU DEĞİL 

Bankaların büyük çoğunluğu ise kayıp - çalıntı kart bildirimi yapılmasının öncesindeki son 24 saatte gerçekleşen harcamadan müşteriyi sorumlu tutmuyor. Fakat bu tamamen bankanın inisiyatifinde.

Tüm bunlar ile birlikte kredi kartını iptal ettiren tüketicinin en yakın karakola giderek ihbarda bulunması da lazım gelen şartlar arasında.

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin

Ayda 1. 547 lira ile emekli olacaksınız! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz! Her detay bu haberde...

Başvurana doğal gaz desteği verilecek! Siz de başvurun sizin de faturanız ödensin! Elinizi çabuk tutun

Teşvik ödemeleri hesaplara yatmaya başladı! Banka hesaplarınızı kontrol edin! Bakan sosyal medyadan duyurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön