04 / 05 / 2024

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Bybit tarafından haftanın son iş gününde açıklanan değerlendirmede BTC ve ETH’da son bir günde yaşanan gelişmelere ve Ethereum birleşmesinin piyasaya olan etkilerine değiniliyor: Merge’ün tamamlanmasından saatler sonra kripto piyasasında büyük düşüş yaşandı. 



Son 24 saat içinde yüzde 9 ve yüzde 5 artışlar gören ATOM ve LINK hariç, çoğu büyük altcoin kırmızının derinliklerinde.

Tarihi birleşme tamamlandı ve Ethereum’un yıllarca süren geliştirmeden sonra enerji verimi de çok daha yüksek bir hisse kanıtı sistemine geçişi gerçekleşti. Güncelleme, ağın enerji yoğun kripto madenciliğine olan bağımlılığını sona erdiriyor ve daha önce blok zincirini kullanan madencileri aşamalı olarak devre dışı bırakıyor. 
Editörün Notu: Bu haber bir yatırım tavsiyesi değildir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön