05 / 05 / 2024

Kripto paralarda flaş gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Ne ararsan var

Kripto paralarda flaş gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Ne ararsan var

ABD Merkez Bankası Fed’in dün açıklamış olduğu enflasyon rakamları ile birlikte kripto para dünyasında beklenmedik gelişmeler yaşandı. Uzun süredir beklenilen değerleri gösteremeyen kripto paralar, dünyanın en ünlü bankasının değerleri ile yükselişe geçti. İşte detaylar…



KRİPTO PARALARDA SIÇRAMA YAŞANDI

Kripto paralar, ABD enflasyon sonuçları ile birlikte güç kazanmaya başladı. Doların Parite kaynakları ile hafif gerilemesi de kripto paralara destek olmuş oldu.

BITCOIN İSE GÜÇLENDİ

Lider kripto para birimi olan Bitcoin % 7’ye yakın prim yaptı. Bitcoin bu aralar 24 bin 300 dolar seviyelerinde işleme giriyor. Bitcoin tarihi zirvesi olarak kayıtlara geçen 69 bin dolardan % 65 geride seyir ediyor.

ETHEREUM DA PRİMLENMİŞ OLDU

Uzun süredir düşüşte olan Ethereum da değer kazandı. Ethereum % 13 oranında yükseliş ile 1880 dolar seviyelerinde seyir ediyor. Ethereum tarihi zirvesinden % 60 geride bulunuyor.

RIPPLE DA DEĞER KAZANIYOR

Amerika’da birçok davası bulunan Ripple da genel yükseliş ile sahalara ger döndü. Ripple % 6’ya yakın prim ile 0.38 dolar seviyesinde işlemlere geçiyor.

DOGECOIN SIFIRI SİLEMEDİ

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk’ın yönlendirmeleri ile prim yapan Dogecoin de yükselişe geçti. Uzun zamandır Elon Musk’ın manipülatif söylemlerinden uzak kalan Dogecoin %  6 oranında prim ile 0.07185 dolar seviyesinde bulunuyor.

 

Kripto paralarda flaş gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Ne ararsan var

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 08.48'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,02 Türk Lirası, euro 18,53 Türk Lirası, altının gramı ise 1040 Türk Lirası değerinde.

Son dakika! Motorine bir günde hem indirim hem zam geldi! BP, Opet, Total, Shell 11 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Hyundai i20 ağustos ayı fiyat listesi cepleri yaktı! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı telefon Samsung Galaxy A12'ye Carrefoursa’dan kaçırılmayacak indirim! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön