20 / 05 / 2024

Kur Korumalı’da şok eden gelişme! Adeta yere çakıldı! 

Kur Korumalı’da şok eden gelişme! Adeta yere çakıldı! 

BBDK’nın 30 Aralık haftasına ait verileri, Kur Korumalı Mevduat’ta (KKM)  şok eden bir gerçeği ortaya çıkardı.  KKM’den kaçış mı başladı?



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK), 30 Aralık haftasına ait verileri ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. 30 Aralık Haftası içinde KKM hesaplarında gerileme meydana geldiği görülürken, bu yüzde 3.27 oranındaki bu gerileme sonucu 47.9 milyar liralık düşüş gerçekleşti.

 Kur Korumalı’da şok eden gelişme! Adeta yere çakıldı! 

3 AYIN DİBİNİ GÖRDÜ

Bugüne kadar KKM hesaplarında meydana gelen en sert düşüş gerçekleşti. 1 trilyon 415 milyar Türk Lirası ile KKM hesapları 3 ayın dibine gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön