14 / 05 / 2024

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Malatya’nın incisi kuru kayısıda rekor kırıldı. Kayısı başkenti Malatya 2022 sezonu yaş ve kuru kayısı rekoltesi belli oldu. Sonuçlar çiftçilerin ve esnafı bir hayli mutlu etti. İşte detaylar!



Komşu illerdeki tahmini rekolte ile birlikte bu yıl 85 bin 500 ton civarında kuru kayısı rekoltesini tahmin ettiklerini söyleyen Macit, “Komşu illerin kuru kayısı miktarı Elazığ 5 bin 662 ton, Kahramanmaraş 2 bin 500 ton, Sivas bin 672 ton olmak üzere toplamda 9 bin 834 ton kuru kayısı üretildi. Bizim kuru kayısı eklendiği zaman komşu ilerle birlikte yaklaşık 85 bin 500 ton kuru kayısı rekolte tahmini var” dedi.

 

KURU KAYISI KİLOSU NE KADAR?

 

Kuru kayısının kilosunun ne kadar olduğu son zamlardan sonra merak ediliyor. Kuru kayısının 2022 Piyasa Fiyatı 100 TL'ye ulaşıyor.

EYT nedir? EYT ne zaman çıkacak?

En ucuz elektrikli araba kaç TL? Elektrikli arabalar ne kadar?

100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadar? Prefabrik ev yapmak maliyetli mi?

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete ne zaman zam geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön