20 / 07 / 2024

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Marketlerle ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. İşte markete gidecek milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o gelişme...




Kampanya hangi marketlerde geçerli?


İş Bankası'nın milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdüğü kampanya şu marketlerde geçerli: Akyurt Süpermarket, Altunbilekler Market, Sarıyer Market, Happy Center, Ali Pehlivanoğlu Market, Yunus Market, Hanif Pehlivanoğlu Market, Anka Gross, Özhan Market, Turgut Seyhan ve Kardeşleri Market İşletmeciliği, Çağdaş Marketler, Onur Market,  Kim Market, Pehlivanoğlu Marketler.

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

İş Bankası tarafından başlatılan kampanyaya dahil olmayan işlemler şu şekilde: Ticari kredi kartları, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, Maximum Mobil Pazarama üzerinden yapılan market alışverişleri,  ürün iptal ve iade işlemleri, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler.

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Egehaber'in aktardığına göre, İş Bankası'nın market kampanyası kapsamında kazanılmış olan Maxipuanlar 8 Mart 2022 tarihine kadar söz konusu kartlara yükselmiş olacak. Kartlardaki puanlar için belirlenen son kullanma tarihi 7 Nisan 2022, puanların yanacağı tarih ise 30 Nisan 2022'dir. Müşteriler söz konusu market kampanyasında yalnızca 1 kez yararlanbilir ve en fazla 20 Türk Lirası Maxi Puan kazanabilir.

Akaryakıt fiyatlarında çok büyük indirim! Dikkat! Benzin, motorin ve LPG...

KDV indirimine ek indirim haberi geldi! Temel gıda ürünlerinde büyük fırsat!

Zincir marketlerden şok indirim kararı! Ayçiçek Yağ fiyatlarında büyük indirim! İşte fiyatlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön