20 / 07 / 2024

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Marketlerle ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. İşte markete gidecek milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o gelişme...




Marketlerle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Resmi olarak açıklanan bilgilere göre, bölgesel marketlerle ilgili bir son dakika kampanyası başladı. 28 Şubat tarihine kadar geçerli kampanyanın detayları neler? 

Marketlerde son başlatılan kampanyalar hakkında bilgi vermeden önce KDV indirimleri ile ilgili bazı bilgiler verelim. 

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen gıda fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arka arkaya gelen zamlardan bunalan vatandaşlara ilaç gibi gelen KDV indirimi ile ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Verilen detaylara göre, gündemden düşmeyen gıda ürünlerinde KDV oranı yüzde 8’den yüzde 1’e çekilmişti. Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren ve sık sık gündeme gelen KDV indirimi pirinç, şeker, yoğurt, makarna, peynir, süt gibi çok sayıda üründe geçerli oluyor.

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Peki 2022 market kampanyaları neler? Market kampanyaları 2022 detayları nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön