05 / 05 / 2024

Mazot gübre desteği sorgulama 2023! Şubat ayı mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı?

Mazot gübre desteği sorgulama 2023! Şubat ayı mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı?

Mazot gübre desteğinin ne zaman yatacağı çiftçiler tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 mazot gübre desteğine dair detaylar!



TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

Hububat, baklagil ve dane mısırda 956 milyon 455 bin 159 TL, kırsal kalkınma yatırımlarında 13 milyon 743 bin 303 lira ve sertifikalı tohum üretiminde 2 milyon 134 bin 538 lira olarak belirlendiği belirtildi.

2023 ŞUBAT AYI MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ YATTI MI?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "972 milyon 333 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün itibari ile çiftçilerimizin hesaplarına geçiriyoruz” şeklinde konuştu. Paylaşımda ödeme işlemlerinin bugün başlayacağı açıklandı. Hububat, baklagil ve dane mısır, kırsal kalkınma yatırımları ve tohum üretimi ödemeleri T.C. kimlik numarasının son hanesi ve VKN numarasının son hanesine göre hesaplara yatırılacaktır.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

- Tarımsal destek ödemeleri T.C. kimlik numarasının son hanesine bakılarak 6-8 ve VKN numarası 1-3-5-6-7-8-9 olanların ödemeleri 27 Ocak Cuma günü saat 18.00'dan sonra hesaplara yatırıldı.

- T.C. kimlik numarasının sonu 0-2-4 ile VKN numarası 0-2-4 olan vatandaşların ödemesi ise 3 Şubat 2023 tarihinde yatırılacak.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan çiftçiler, e-Devlet sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile birlikte 2023 çiftçi destek ödemesi sorgulama yapabilirler.

10 yıllık pasaport ücreti ne kadar 2023? Pasaport için gerekli evraklar neler?

Kiracı ev sahibine tazminat davası açabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön