19 / 05 / 2024

Meclis onayladı! Milyonlarca emeklinin beklediği 2023 fırsatı! İşte 20 bin TL’nin hesaplara yatırılacağı tarih!

Meclis onayladı! Milyonlarca emeklinin beklediği 2023 fırsatı! İşte 20 bin TL’nin hesaplara yatırılacağı tarih!

Emeklinin yüzünü güldürecek ek ödemeler için kamu bankalarında kuyruklar oluşmaya başladı. Üstelik meclisten onay da geldi. İşte detaylar!



MECLİS ONAY VERDİ! EMEKLİYE 20 BİN LİRA EK ÖDEME!

Edinilen bilgilere göre meclisten onay çıktı. Emeklilere bu ay içinde tam tamına 20 bin lira ek ödeme verileceği öngörülüyor.

Emekli olan vatandaşlar kamu bankalarından ihtiyaçları dahilinde 20 bin lira kredi alabilecek. Emekli maaşı olan tüm vatandaşların faydalanabileceği bu kampanya ile başvurusu kabul edilenler kredi alabilecekler. Emekli maaşı olan kişiler Ziraat, Vakıfbank, Halk bank üzerinden kredilerini alabilecekler. Kamu bankaları emeklilere derin bir soluk aldıracak bir kredi ile geldi. İhtiyacı olan emekliler kamu bankalarına gidip, 20 bin lira ödeme alabilirler. Emekli müşteriler bankaların resmi internet siteleri üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilirler.

20 BİN TL ALMANIN ŞARTLARI NE OLACAK?

Emekli maaşlarını kamu bankalarından alan diğer banklardaki borçlarını kapatmak için de daha yüksek limitli kredi kullanabilirler. Tabi ki başvurusu geçerli olacak kişilerin ödemelerinin daha önce düzenli olarak yapmış olması da önem teşkil etmektedir. Kredinin çekileceği banka müşterisi olmanın da önemli bir şart olduğu belirtildi. Belli koşulları yerine getiren emeklilerin hesaplarına para aynı gün içinde yatabilecek. Üstelik çekilecek kredinin 36 ay vade ile ödenmesi de mümkündür.

VAKIFBANK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Vakıfbank da SGK'nın açıklaması ile birlikte emekli promosyon tutarlarını değişti.

Emekli maaş ödemelerini Vakıfbank aracılığı ile alanlara;

- 3.500 TL altında emekli aylığı alan vatandaşlara, 3.000 TL,

- 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlara, 3.500 TL

- 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlara, 4.500 TL,

- 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında promosyon ödenmektedir ve 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor.

Vadesi geçmiş yapılandırma borcu nasıl ödenir? Vergi affı neyi kapsıyor? Vergi affı için nereye başvurulur?

Altında yeni rekorlar kırılmayı bekliyor! İslam Memiş: O tarihi bekleyin! Kara kara düşünmeye son!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön