07 / 07 / 2024

Memur emekliye zam ve bayram ikramiyesi sürprizi! Bakan'ın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Memur emekliye zam ve bayram ikramiyesi sürprizi! Bakan'ın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, "Kamu çalışanları ve emekliler için temmuz ayını beklemeden, enflasyon farkı ücret, maaş ve aylıklara yansıtılmalıdır." dedi. Yapılan hesaplamalara göre memur ve emekilnin alım gücü 3 ayda bin 800 lira eksildi.



AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ CAHİT ÖZKAN: ŞU AN BİR ÇALIŞMA YOK

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, emekli ikramiyesiyle ilgili bir düzenlemenin ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa teklifine eklenip eklenmeyeceği ve asgari ücrette artış olup olmayacağı sorularına yanıt verdi.

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında konuşan Özkan, emeklilerin bayram ikramiyesiyle ilgili bir düzenleme yapılacaksa bunun görüşülecek teklife eklenip eklenmeyeceğine yönelik soruya, "Şu aşamada bu kanun çerçevesinde, malum bu konuda bir çalışma yok. Ancak ramazan ayı 3 hafta daha devam edecek, yasama çalışmalarımız devam ediyor. Bu kanun çerçevesinde böyle bir düzenleme yok" karşılığını verdi.

TÜİK resmen açıkladı: Memur ve emeklilere yüzde 30 zam garanti!

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön