11 / 05 / 2024

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirde yaşayan memurlara verilecek kira desteği konusunda detaylar belli oluyor. Kira desteği konusunda baz alınacak kriter de netleşti.



KAPSAMLI BİR DÜZENLEME YOLDA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Büyük kentlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı sunacağız. TOKİ vasıtasıyla bölgemize yeni konutları da hızla kazandırıp, arz- talep dengesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise, bir konu üzerinde değil etraflıca bir düzenleme gerçekleştirildiğini ifade ederek şunları belirtmişti:

“Büyükşehirde çalışan insanlar için işte memur olur, asgari ücretle çalışan olur, buradaki hayat koşullarını da gözetecek düzenlemeleri hayata geçireceğiz. Memurumuzun gelirinin mi yükselmesi lazım? Bunu yapacağız. Kira noktasında desteğin mi yükseltilmesi lazım? Bunu çalışacağız. Pek çok düzenlemeyi söz konusu bakanlıklarımızla beraber çalışıyoruz. Seçim sonrasında da milletimizi rahatlatacak. Burada çalışan memurlarımıza, işçilerimize daha iyi koşullarda hayatını idame ettirme imkanını eriştirecek bir düzenlemeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Nakit avansta talep patlaması yaşanıyor!


Geri Dön